فروش فیلتر میکرونی دستگاه تصفیه آب در همدان: به منظور حذف گل و لای و و سایر رسوبات تا سطح اندازه دانه میکرونی میتوان از فرایند فیلتراسیون میکرونی از جنس پلی پرو پیلن در تصفیه آب و روشهای اسمز معکوس و آب شیرین کن استفاده نمود با توجه به تراکم بالای الیاف ذرات در سطح خارجی باقی مانده و آب با سطح ذرات کمتر از 5 میکرون وارد سیستم پیش تصفیه آب میگردد.
فروش فیلتر میکرونی دستگاه تصفیه آب در همدان
مزایای سیستم میکروفیلتراسیون:
- به عنوان پیش تصفیه در سیستم اسمز معکوس و نانوفیلتراسیون
- عدم استفاده از مواد شیمیایی تمیز کننده
- تصفیه بیولوژیکی آبهای آلوده
- جداکننده کلیه مواد کلوئیدی، پلیمرها، مواد معلق و مواد پروتئینی
- نیاز به اختلاف فشار کم نسبت بهRO
- طراحی شده به صورتDead-End وCross-flow
- کاربرد در صنایع تصفیه آب، لبنی، آب میوه و دارویی
- هزینههای پایین و توان عملیاتی بالا
جهت خرید سیستم میکروفیلتراسیون در پیش تصفیه صنعتی آب چاه، آب سطحی و رودخانهها و ارائه خدمات فیلترهای میکرونی فشرده و الیافی و مشاوره و طراحی سیستمهای میکروفیلتر آب جهت حذف ذرات کلوئیدی موجود در آب و همچنین طراحی در سیستمهای انعقاد و لخته سازی در آبهای سطحی میتوانید با شرکت آریا عمران با شماره 09126871770 تماس حاصل نمایید.
میکروفیلتراسیونMF
سیستم میکروفیلتراسیون MF یکی از فرآیندهای غشایی است که اساس کار آن بر اساس اختلاف فشار میباشد. میکروفیلترها برای جداسازی ذرات سوسپانسیونی در اندازههای 0.1 تا 10 میکرون ( قطر) و محلولهای جامد-مایع بکار میروند. این سیستمها به صورت خودکار انجام شده و توانایی حذف باکتریها،مواد آلی و پلیمری را دارند.
سیستم میکروفیلتراسیونMF با غشاءSS کار میکند. لایه نازکی از سیال تثبیت کننده بر روی سطح غشاء برای کمک به فرآیند جداسازی قرار میگیرد. از سیال تثبیت کننده بر حسب ترکیب جامد مایع – مایع استفاده میشود. سیال تثبیت کننده امکان عمل فیلتراسیون را حد 0.1 میکرون فراهم میکند. مواد جامد موجود در سیال، در داخل لایه نازک تقسیم میشوند. وقتی که شدت جریان سیال فیلتر شده کمتر از مقدار معینی شود، فرآیند فیلتراسیون متوقف میشود.
لایهای از سیال تثبیت کننده همراه با مادهی جامد، خشک میشود و از روی غشاء استوانهایSS به طور خودکار برطرف میشود. بعد از فرآیند تمیز کردن، دستگاه مجدداً با لایهی نازکی پر و فرآیند فیلتراسیون مجدداً آغاز میشود. سیال تثبیت کننده میتواند از موادی مانند سلولز، زئولیت، پرلیت و یا کربن فعال تشکیل شود
غشای میکروفیلتراسیون
غشاهای میکروفیلتراسیونMF بین غشاهای اولترافیلتراسیون و فیلترهای معمولی قرار میگیرند. مشابه با غشای اولترافیلتراسیون، مبدا این نوع از غشاها نیز همزمان با توسعه غشاهای سلولوزی در دهههای 1920 و 1930 میلادی بوده است. اولین کاربرد مقیاس بزرگ غشاهای میکروفیلتراسیونMF ، کاربرد آن در کشت میکروارگانیسمها در آب بوده است، که به عنوان یک کاربرد مهم، باقی مانده است.